Liliana Vasile
Senior Consultant

“Tratez fiecare client in parte in asa fel incat sa aiba perceptia ca lucreaza cu un consultant, nu cu un furnizor de servicii de resurse umane”

 

Liliana are o experienta de 17 ani in domeniul serviciilor HR Outsourcing si o “vechime” egala in echipa AIM HR Outsourcing(inainte Aims HR Outsourcing). A absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti, Facultatea de Management. Responsabilitatile ei includ operatiunile curente in legatura cu activitatile de leasing de personal si payroll, legatura cu clientii si angajatii aflati  intr-un contract de leasing de personal si servicii de consultanta pentru clienti iegate de taxare, contributii sociale si legislatie a muncii.

 

“Tratez fiecare client in parte in asa fel incat sa inlocuiesc perceptia ca ar lucra cu un furnizor de servicii cu cea ca are in fata un consultant care personalizeaza relatia. Tin cont de nevoile particulare ale clientului si abordez fiecare relatie raspunzand promt si la obiect, de fiecare data.”

 

Initial s-a alaturat echipei in calitate de colaborator temporar, dar a transformat acest temporariat in ceva permanent, datorita “atmosferei din firma”. Ce defineste aceasta atmosfera? Liliana crede ca face parte dintr-o echipa pasionata de ceea ce face si gata sa livreze rezultate excelente pentru fiecare proiect in parte.

Back